Du er her:

MUNDBIND I KIRKEN

Fra 29. oktober og foreløbigt frem til 2. januar skal du bære mundbind eller visir, når du går i kirke.

Der er kommet nye regler vedrørende brugen af mundbind, og reglerne betyder, at alle personer over 12 år (som ikke af sundhedsmæssige årsager er undtaget) skal bære mundbind eller visir, når de går ind i kirken, når de bevæger sig rundt i kirken (fx ved nadver, dåb, udbæring af kiste o.l.), og når de forlader kirken igen. Man skal altså ikke bære mundbind, når man sidder ned eller kortvarigt står op.

Kirkens præst og medarbejdere skal kun bære mundbind eller visir, når de ankommer til kirken, og når de forlader den igen. Det er frivilligt, om præst og medarbejdere derudover ønsker at anvende mundbind eller visir i løbet af gudstjenesten eller den kirkelige handling.

Reglerne med mundbind gælder:

• Alle gudstjenester, kirkelige handlinger, koncerter og arrangementer i Agger kirke.
  • Møder og arrangementer i Sognehuset, hvor der er offentlig adgang.
  • Ved fremmøde på kirkekontoret og kirkegårdskontoret.

Tag mundbindet eller visiret på, inden du går ind i Kirken, Kirkecenteret, kirkekontoret eller kirkegårdskontoret. Skulle du have glemt mundbind eller visir, kan du ved henvendelse til en af kirkens medarbejdere få et mundbind udleveret, inden du går ind.

Læs eventuelt mere her.

Del dette: